Hledat CZ (CZK) Přihlásit Košík 0
Váš košík je prázdný :(

Nakupte ještě za 1 000 Kč a dopravu máte zdarma

0 Kč
Doprava zdarma!

Recenze

Nejlepším důkazem, že vám přinášíme kvalitní a účinné produkty jsou zkušenosti samotných zákazníků, kteří se s námi o své příběhy podělili.

Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem

Ilona
Ilona
27.1.2022
S manželem bereme pravidelně už rok...super.Za nás TOP VÝROBEK

Ohodnotit recenzi:

100% Hlíva ústřičná 60 kapslí

Libuše H.
Libuše H.
22.1.2022
Doporučuji.
  • Na tuto HLÍVU ústričnou nedám dopustit. Pomáhá mi na vše. Na imunitu, proti Covidu a také jódem mi moc pomáhá na sníženou funkci štítné žlázy. Mám i skvělé výsledky z krve na štítnou žlázu, i to hned cítím, že mi přestanou brzy po jejím snědení brnět nohy. Vím prokazatelně, že mi brní jen od snížené funkce št. žlázy. Po požití hlívy ústřičné mě přestanou brnět.

Ohodnotit recenzi:

Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem

Jana
Jana
26.12.2021
Užívám tento produkt od září a jsem naprosto spokojená, žádná rýma, viróza. Necítím se tak unavená, opravdu to funguje.
  • Dostupnost
  • Složení
  • Cena
  • Funkčnost

Ohodnotit recenzi:

RAKYTNÍČEK+ multivitaminové želatinky se zimolezem - KONÍCI

Monika
Monika
21.11.2021
Urcite doporucuji - chutna detem i dospelym
  • Chuť, vzhled

Ohodnotit recenzi:

Černý česnek

Štěpán
Štěpán
18.11.2021
Pro staršího asi ne jako doplněk na cholesterol, protože jím hodně zeleniny a na odběrech krve snížení nebylo znát, ba naopak. Jinak tlak byl lepší, takže na tlak to funguje.
  • Je to zajímavý produkt
  • Mám rád česnek a proto trochu vůně by neuškodilo.

Ohodnotit recenzi:

Shii-take + rhodiola rosea

Jana E.
Jana E.
12.11.2021
Manžel bere kvůli stresu z práce a opravdu mu to pomáhá se večer zklidnit a usnout. Jsem moc ráda, že jsme to vyzkoušeli. :)

Ohodnotit recenzi:

Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem

Kateřina
Kateřina
9.11.2021
Manžel byl každou zimu dost nemocný, k tomuto doplňku byl dost skeptický, proč by mu to mělo pomoct, nicméně to vyzkoušel a celou loňskou zimu byl bez nemoci, takže letos již pravidelně preventivně užívá.
  • množství v balení
  • pro těhotné a kojící
  • kapsli lze otevřít a přimíchat do jídla

Ohodnotit recenzi:

Čaga + reishi a rakytník

Tomáš H.
Tomáš H.
9.11.2021
Od mládí de mi dělali opra od té doby co užívám Čagu mám klid.

Ohodnotit recenzi:

Vitamin D3 400 IU

Eva
Eva
2.11.2021
Přijde mi lepší než vigantol
  • Poměr kvality a ceny
  • Špatně uzavíratelna lahvička

Ohodnotit recenzi:

Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem

Lucie
Lucie
30.10.2021
Za sebe bohužel doporučit nemohu,u mě na podporu imunity nefunguje.
  • Bohužel zklamání,koupila jsem si ji preventivně,abych se vyhnula respiračním nemocem v rizikovém období a jsem nemocná mnohem víc,než dřív, beru ji skoro dva měsíce. Dokonce jsem měla i angínu,kterou jsem dlouho předtím neměla. Cena je dost vysoká.Za mě bohužel ne.

Ohodnotit recenzi: