Hledat CZ (CZK) Přihlásit Košík 0
Váš košík je prázdný :(

Nakupte ještě za 500 Kč a dopravu máte zdarma

0 Kč
Doprava zdarma!

Vážení zákazníci. Aktuálně není možné vyzvednout si své objednávky na naší prodejně. Využijte dopravu ZDARMA již při objednávce nad 500 Kč. Děkujeme za pochopení.

CZECH Superbrands award 2020

Získali jsme ocenění Czech Superbrands

Číst více

Recenze

Nejlepším důkazem, že vám přinášíme kvalitní a účinné produkty jsou zkušenosti samotných zákazníků, kteří se s námi o své příběhy podělili.

Černý česnek

IVANA K.
IVANA K.
29.3.2020
Velká spokojenost.
  • Obyčejný česnek špatně snáším a v kapslích mi vůbec nevadí.Navíc od té doby co ho beru jsem nebyla nastydlá,takže na imunitu super.
  • nic

Ohodnotit recenzi:

Cordyceps active

Michaela
Michaela
12.3.2020
Používáme ho cela rodina a doporučuji ho i znamym
  • Pomáhá mi při nachlazení, chřipce. Nemoc má rychlí průběh nebo ani nepropukne.
  • Ze není dostupný momentalne

Ohodnotit recenzi:

B17 APRICARC s meruňkovým olejem 60 kapslí

Antonie K.
Antonie K.
8.3.2020
Doporučuji vřele, manžel má již přes rok rakovinu m.m. a užíváním tohoto přípravku zmizela.Už přes rok má výborné výsledky, přesto,že rak. byla shoubná.Bere 2 tbl. ráno a 2 večer, a co 3 měsíce chodí na kontroly.
  • Rychlé dodání
  • líbí se mi vše, takže...…..

Ohodnotit recenzi:

Černý česnek

TEREZIA_COMPANY
TEREZIA_COMPANY
6.3.2020

Dobrý den, Hano K. Černý česnek je typický svojí černou barvou a nasládlou chutí způsobenou procesem zrání, kdy dochází k přeměně dráždivých vesměs sirných složek na látky, které nezpůsobují dráždivost sliznice trávicího traktu. Tímto černý česnek přichází i o svůj typický štiplavý zápach, ale na druhou stranu dochází ke zvýšení koncentrace účinných látek v česneku přirozeně obsažených. Na obale i další prezentaci produktu TEREZIA Černý česnek je uvedeno, že 1 kapsle (sušeného černého česneku) odpovídá 1 stroužku (čerstvého bílého česneku). Dále uvádíme upozornění, že výrobek není vhodný pro osoby přecitlivělé na některou složku výrobku. Je nám líto, pokud se u Vás objevil jakýkoli diskomfort při užívání produktu dle uvedeného dávkování, jedná se o zcela ojedinělý případ, způsobený pravděpodobně vysokou přecitlivělostí na česnek jako takový. Pro případné následné užívání doplňku stravy, s ohledem na vysokou koncentraci účinných látek, lze doporučit snížené dávkování 1 kapsli obden.

Ohodnotit recenzi:

Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem

Iva
Iva
4.3.2020
Velice doporučuji, nám pomohl v kombinaci s hemoplus vymýtit molusky z těla dcery, kterou stále kojím.
  • Jsem matka dvou dětí, které trpěly na molusky, starší syn se jich zbavil ani nevím jak, ale dcera 15m je měla na krku, hrudníku, pod bradou, za uchem všude, kde se špatně ošetřovaly a pohotová dětská doktorka pinzetou čtyři doslova vytrhla a to bylo dceři 8m. Ještě 6hod po návštěvě u doktorky vzlykala a ještě více se ji rozlezly, tak jsem měla jasno, že to tímto směrem nepůjde. Hledala jsem možnosti léčby a našla tým Terezia a jejich HLÍVU S RAKYTNÍKEM A HEMOPLUS. Začala jsem vše užívat na 10ti měsících dcery, na roce chtěla lékařka opět "operovat", ale to jsem zatrhla, protože je důležité nevymačkávat. Bude vás to lákat, ale oni sami sebe zahubí. Měsíc po kontrole to vyvrcholilo a chtěla jsem to už vzdát, ale najednou se hojily před očima a za pět měsíců od první tobolky nula molusek:-)) Děkuji vám a velice doporučuji, ale chce to trpělivost a věřit

Ohodnotit recenzi:

BABY IMUN sirup s hlívou a rakytníkem - hruška

Akčnírodiče.cz
Akčnírodiče.cz
26.2.2020
Pokud najdete cestu, jak sirup dětem podat (nám se osvědčily stříkačky od dětských léků), pomůže vám u dětí posílit viditelně imunitu. Hodně se pohybujeme mezi dětmi a jsme na cestách a holky jsou opravdu minimálně nemocné.
  • Viditelné zlepšení imunity
  • Velmi výrazná chuť, hustá konzistence. Pro jednu z dcer bylo dlouho těžké ji na sirup naučit.

Ohodnotit recenzi:

Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem

Akčnírodiče.cz
Akčnírodiče.cz
26.2.2020
Děti často přinesou nějaký bacil a ve čtyřčlenné rodině není úplně jednoduché se virózy zbavit. Je to začarovaný koloběh, kdy chvíli marodí děti, pak rodiče, pak zase děti. Hlívu s rakytníkem jsme nasadili od Vánoc a musím zaklepat, že i přesto, že kolem všichni prskají, my se držíme.

Ohodnotit recenzi:

B15 MEMORY

Kateřina S.
Kateřina S.
25.2.2020
Naprosto geniální věc! Spokojenost maximální.

Ohodnotit recenzi:

Cordyceps active

Zuzka B.
Zuzka B.
22.2.2020
Přípravek "Cordyceps" mohu doporučit. Mám zkušenost s dobráním jedné krabičky, ale velmi dobrou. I když jsem se třeba ráno nestihla nasnídat (běžně se najíst) - požití tobolek tohoto potravinového doplňku mi dodalo dostatek energie (a schopnosti výkonu) na relativně dlouhou dobu. Navíc obsahuje extrakty léčivých hub a rostlin, které podporují imunitu a zdraví. U této firmy jsem si před 2 měsíci objednala zboží úplně poprvé a nyní si nakoupím opět. Mám zejména dobrý pocit z přírodního složení výrobků, ale také i ze širokého spektra zaměření produktů, přehlednosti webových stránek a dalších jiných výhod a bonusů, které poskytuje tato firma svým odběratelům. Moc děkuji a přeji hodně zdraví, úspěchů a šťastných zákazníků.
  • + posílení životní energie a schopnosti výkonu
  • + posílení imunity

Ohodnotit recenzi:

Vlasy & Nehty

Veronika
Veronika
18.2.2020
Po dobrání jednoho balení musím říct, že mi přestaly téměř úplně padat vlasy a začaly růst nové. A to jsem byla předtím dost "vypelichaná". Možná se i zrychlil jejich růst, ale zatím je to krátká doba na posouzení. Produkt jsme již doporučila svým kamarádkám, které byly zvědavé, čím to je, že mám poslední dobou nějaké pěknější vlasy.
  • zvyšuje kvalitu vlasů
  • zmírňuje jejich vypadávání

Ohodnotit recenzi: