Hledat CZ (CZK) Přihlásit Košík 0
Váš košík je prázdný :(

Nakupte ještě za 1 000 Kč a dopravu máte zdarma

0 Kč
Doprava zdarma!

Recenze

Nejlepším důkazem, že vám přinášíme kvalitní a účinné produkty jsou zkušenosti samotných zákazníků, kteří se s námi o své příběhy podělili.

Hericium erinaceus s rakytníkovým olejem

Jan
Jan
22.10.2021
naprostá spokojenost - MOC DĚKUJI !!! a doporučuji, kde se dá :)
  • - jen po pár dnech okamžitá změna k lepšímu!
  • - po užívání 1 tobolky denně cca 2-3 týdny pravidelná stolice a téměř bez zažívacích obtíží
  • - zmizely i zažívací potíže v mírném stresu (dle ostatních komentářů má hericium pozitivní vliv i na psychiku, takže za mě potvrzeno)
  • žádné nevýhody.

Ohodnotit recenzi:

Reishi v kávě FINE

Vlasta
Vlasta
13.10.2021
Pokud chcete od Terezie Reishi v kávě tak doporučuji sáhnout po variantě Strong
  • Nedoporučuji,příšerná chuť nedá se to pít

Ohodnotit recenzi:

Reishi v kávě STRONG

Vlasta
Vlasta
13.10.2021
Chutná skvěle

Ohodnotit recenzi:

Menopauza

Dita
Dita
9.10.2021
Vyzkoušela jsem už kde co a tento přípravek je jediný, který mi skutečně na menopauzalni potíže zabral. Stoprocentně doporučuji
  • Vyzkoušela jsem kde co a tento pripravek je jediný, ktery mi skutečně zabral na menopauzalni potíže. Za mne tedy stoprocentně doporučuji.

Ohodnotit recenzi:

Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem

Jana E.
Jana E.
4.9.2021
Bereme s mužem již asi 4. rokem a pokud bereme pravidelně minimálně 2 týdny, tak opravdu vidíme, že jsme více odolní a méně náchylnější na různé virózy. Také případně větší dávky urychlují uzdravení. Jsme moc spokojení.
  • jednoduché užívání
  • i pro těhotné
  • funguje při pravidelném užívání
  • velké balení

Ohodnotit recenzi:

Vitamin D3 400 IU

Radka
Radka
21.8.2021

Velke zklamani po zjisteni vysledku z dTestu. Skoda, ze jsem tento fakt zjistila az po pulrocnim pouzivani, jeste k tomu pro miminko! Jiz nekoupim.

Odpověď TEREZIA

Vážený zákazníku.  Mrzí nás Vaše nedůvěra v naše kapky TEREZIA Vitamin D3 baby. Celou záležitost s uveřejněním nepravdivých a zavádějících výsledků testů v „časopise“ dTest pečlivě řešíme a učinili jsme již mnohé kroky k očištění dobrého jména naší společnosti a kvality našeho produktu.  Kapičky, stejně jako všechny produkty TEREZIA, jsou pravidelně testovány z bezpečnostních hledisek (mikrobiologické testy, stanovení stability aj.) i z hlediska deklarovaného obsahu vitamínu D. Vše je naprosto v pořádku, což bylo ověřeno mnohými analýzami i kontrolou ze strany Státní zemědělské a potravinářské inspekce. Výsledky provedených analýz nezávislými laboratořemi máme samozřejmě uloženy. Kvalita a čistota produktů, stejně jako spojenost zákazníků jsou pro nás naprostou prioritou.

Ohodnotit recenzi:

ŽÍLY & CÉVY

Bohumil
Bohumil
13.8.2021
myslím že je to solidní produkt
  • dotaz plucboh@seznam.cz
  • to cévy i čistí,že.dostane se to i do kapilár,?DěkujiPlucnara
  • něco odobného jsem viěl na for long life bylo tam ještě jidášovo ucho,česnek a asi ještě něco za šílenou cenu

Ohodnotit recenzi:

B-KOMPLEX super forte+ 20 tablet

Bohumil
Bohumil
13.8.2021
vitamíny jsou z pčírodního zdroje nebo chemie_
  • dotaz plucboh@seznam.cz

Ohodnotit recenzi:

Hlíva ústřičná + lactobacily

Jarmila K.
Jarmila K.
6.6.2021
Všem doporučuji. Domnívám se, že je pravda, že vše co slibují splňuje Je mi 77 let
  • Už ji užívám cca 10 let. Nebyla jsem nemocná
  • Vše je v pořádku.

Ohodnotit recenzi:

Čaga + reishi a rakytník

eva K.
eva K.
27.5.2021

Dobry den, rada bych se zeptala, zda caga ma nezadouci ucinky, beru na redeni krve Godasal a mam obavy, nez si objednam, rada bych byla za vasi odpoved, dekuji Klanicova

Odpověď TEREZIA

Vážená paní Evo, děkujeme za dotaz. Není známá žádná kontraindikace s léčivy na ředění krve. 

Ohodnotit recenzi: