Hledat CZ (CZK) Přihlásit Košík 0
Váš košík je prázdný :(

Nakupte ještě za 1 000 Kč a dopravu máte zdarma

0 Kč
Doprava zdarma!

Recenze

Nejlepším důkazem, že vám přinášíme kvalitní a účinné produkty jsou zkušenosti samotných zákazníků, kteří se s námi o své příběhy podělili.

Menopauza

Tereza K.
Tereza K.
29.6.2022
Kupuji ho mamce. Zkoušela bylinné čaje, ale účinek byl slabší. Teď říká, že příznaky přechodu stále má, ale jsou rozhodně mírnější a rychleji odcházejí. Mívala i desetiminutové návaly horka s extrémním pocením, doslova z teklo jako by se sprchovala nebo měla zimnice a trvalo i půl hodiny než se zahřála. Vše co doktoři doporučovali selhalo, ale díky doplňku MENOPAUZA přijde nával a za pár minut je to fuč a rozhodně v menší míře.
  • Jednoduché a rychlé užívání

Ohodnotit recenzi:

B15 MEMORY

Miroslav
Miroslav
26.6.2022
Produkt určitě doporučuji protože funguje a je přírodní.
  • Dobrý den, produkt mně milé překvapil cítím se plný energie a taky pozitivně působí na zrak.Moc se mi líbí že je to přírodní produkt.U Vašich produktu určitě zůstanu. Děkuji že děláte kvalitní a přírodní produkty.

Ohodnotit recenzi:

Menopauza

Eva
Eva
20.6.2022
Doporučuji!!! Pomohl mi při návalech už druhý den. Je to neskutečná úleva, měla jsem návaly i v noci. Teď mám klid.
  • Pomohl mi při návalech.

Ohodnotit recenzi:

Vlasy & Nehty

Nikola K.
Nikola K.
30.5.2022

Zvolila jsem jej hlavně kvůli nehtům, které mám skutečně po tom měsíci pevnější a nelámou se. Doplňuji samozřejmě i kalciem v podobě laku na nehty.

Ohodnotit recenzi:

Gelatina plus maritime

Dana M.
Dana M.
25.5.2022

Bolest, otoky a lupání kolene zmizelo, mohu se zase bez potíží normálně pohybovat a op. zákrok s radostí odkládám. Za sebe tento produkt mohu doporučit! Od této firmy si již dlouhodobě objednávám i jiné doplňky stravy a jsem s nimi spokojená.

  • Měla jsem velké problémy s hybností kolenního kloubu (otoky, lupání a bolest), po návštěvě lékaře mi byla dg. atrótoza kolenního kloubu a doporučena operace. Objednala jsem si produkt Gelatina plus maritime užívám ho cca 1 měsíc a jsem přesvědčená, že má skutečně pozitivní účinek.

Ohodnotit recenzi:

Vlasy & Nehty

lada
lada
24.5.2022
Vzhledem k parádnímu složení bych doporučila, určitě pomůže, jen někomu asi jinak.
  • Brala jsem téměř rok každý den, stejně jako u výrobku Hlíva s rakytníkem, skvěle pomohl i tento na období viróz. Na podporu imunity, vitality je skvělý, dobré o něm vědět :-)
  • Na co je určený, s tím nepomohl vůbec.

Ohodnotit recenzi:

B15 MEMORY

Katerina
Katerina
19.5.2022
Dobrý den vážení výrobci touto cestou mi prosím dovolte abych Vám poděkovala za skvělý doplněk stravy Po požití cca po půlhodině cítím, jakoby mozkové buňky se daly do pohybu, zvyšuje se koncentrace. Za mě prokazatelný pozitivní efekt na paměť = podařilo se mi totiž nejen složit poslední zkoušky na vysoké, i státnice, a to přitom jsem měla na přípravu mezi jednotlivými stanicemi rozestup 7 dní a všechno mám za sebou napoprvé, DĚKUJI a vřele doporučují ostatním, žádný vedlejší účinek jsem nezaznamenala.
  • prokazatelný efekt
  • zvyšuje se paměť
  • koncentrace
  • mozek je schopný zpracovat velké množství informací a necítím únavu

Ohodnotit recenzi:

Reishi v kávě STRONG

Iva K.
Iva K.
26.4.2022
Reishi v kávě strong má opravdu lahodou chuť. Já piji tento nápoj s cukrem, ale každý podle své chutě.

Ohodnotit recenzi:

RAKYTNÍČEK+ multivitaminové želatinky se zimolezem - KONÍCI

Michael
Michael
16.4.2022
Děti jsou hrozně moc smutné že to vůbec neplave.
  • Koníci vůbec neplavou, spadnou na dno hrnku.

Ohodnotit recenzi:

RAKYTNÍČEK veganské želé s rakytníkem - divoké ovoce

Veronika
Veronika
12.4.2022
Lepí se na zuby
  • Rakytníčky používáme dlouhodobě. Tentokrát jsme objednali 5 druhů rakytníčků zároveň, ale rakytníčky Trpaslíci a Skřítci se zvláštně lepí na zuby, takže tyto už kupovat nebudeme. Ostatní druhy jsou super a maximální spokojenost.

Ohodnotit recenzi: