Hledat CZ (CZK) Přihlásit Košík 0
Váš košík je prázdný :(

Nakupte ještě za 1 000 Kč a dopravu máte zdarma

0 Kč
Doprava zdarma!

Recenze

Nejlepším důkazem, že vám přinášíme kvalitní a účinné produkty jsou zkušenosti samotných zákazníků, kteří se s námi o své příběhy podělili.

Černý česnek

Iva
Iva
24.1.2021
Už po vybrání jednoho platíčka se mi snížil tlak,je to super a doporučuji.
  • ŽE JE ZCELA PŘÍRODNÍ,ŽÁDNÉ BARVIVA,LEŠTIDLA APOD.

Ohodnotit recenzi:

B17 APRICARC s meruňkovým olejem 60 kapslí

Kristina B.
Kristina B.
13.1.2021
Kdo trpíte na cysty či máte strach z rakoviny, můžete užívat B17 aspoň preventivně jako občasnou kůru. B17 od Terezia Company významně pomáhá při těchto problémech a v případě včasného užívání se můžete vyhnout biopsii, chirurgickému odstranění bulky a nepříjemné léčbě, která organismus často spíš ničí. Vitamín lze užívat i jako doplněk při klasické léčbě, pokud už máte problém rozvinutý a vážný. Já jsem šťastná, že mám tento přírodní doplněk k dispozici.
  • Měla jsem poměrně velkou bulku v prsu, pravděpodobně cystu, na které trpím. Prsa mě bolela. Pár měsíců předtím jsem byla na vyšetření ultrazvukem, který ukázal jen malé cysty (nebyly hmatatelné) a žádný vážný nález. Po čase se teprve objevil problém. Při užívání B17 v dávce 2x denně 2 kapsle se bulka začala rychle zmenšovat a do 2 měsíců zmizela úplně. Bolest zmizela také.

Ohodnotit recenzi:

LARI Regenerační krém na ruce

Lenka H.
Lenka H.
7.1.2021
Krém stojí za vyzkoušení. Je velmi příjemný a dobře se vstřebává a pro trpící pokožku přináší značnou úlevu.
  • Krém jsem používala před lety (byl opatřen jen trochu jiným obalem) a opravdu hodně ulevoval mé velmi podrážděné pokožce rukou. Trpím atopickým exémem, který se mi nyní v době kovidové značně zhoršil, proto jsem ráda, že jsem znovu narazila na tento výrobek a ráda vyzkouším i pleťový krém.

Ohodnotit recenzi:

Vitamin D3 400 IU

Zuzana O.
Zuzana O.
6.1.2021
Nejlepší vitamín D, používáme od narození, bez chemie a super dávkování kapátkem
  • bez zbytečné chemie
  • super dávkování kapátkem

Ohodnotit recenzi:

BELLA LINIA

DAGMAR
DAGMAR
6.1.2021
DOPORUCUJI VSEM, KTERI CHTEJI SNIZIT SVOJI HMOTNOST. SUPER
  • TENTO VYROBEK OPRAVDU PLNI CO SLIBUJE. PRI STEJNEM REZIMU MAM ZA NECELY MESIC 3 KG DOLE A TO JIM I SLADKE. SKVELY VYROBEK A DEKUJI.

Ohodnotit recenzi:

Vitamin D3 400 IU

Ondra
Ondra
5.1.2021
Výrobek má přírodní složení a nemá žádné vedlejší účinky
  • žádné vedlejší účinky

Ohodnotit recenzi:

Vitamin D3 400 IU

Eliška
Eliška
5.1.2021
Výborně řešené kapátko, skvělé dávkování
  • Kapátko je velkou přidanou hodnotou výrobku, skvěle a snadno se dávkuje

Ohodnotit recenzi:

Vitamin D3 400 IU

Marta
Marta
5.1.2021
Doporučuji všem maminkám, nemá žádné vedlejší účinky a nebolí z něj bříško
  • Nemá žádné vedlejší účinky a je dobře miminkem snášen

Ohodnotit recenzi:

Vitamin D3 400 IU

Pavel
Pavel
5.1.2021

Neobsahuje deklarované množství vitamínu D3, viz D-test 12/2020. Čekal bych vyjádření společnosti k tomuto selhání, navíc u přípravku určeného kojencům! Moje předchozí negativní recenze byla po pár dnech smazána...

  • Neobsahuje deklarované množství vitamínu D3, viz D-test 12/2020.

Odpověď TEREZIA

Dovolte nám abychom reagovali na Vaši recenzi.

V časopise D-test 12/2020 je uveřejněn náš výrobek TEREZIA D3 v kapkách, který naše společnost dle uveřejněného data spotřeby nikdy nevyrobila. Naše společnost v posledních dnech otestovala několik šarží našeho výrobku v nezávislé akreditované laboratoři a výsledky testů odpovídají deklarovanému obsahu vitaminu D. Časopis dTest uveřejnil nepravdivé informace a již byly podniknuty právní kroky. Tento výrobek je navíc posouzen Českou pediatrickou společností a Státním zdravotním ústavem v Praze a je zcela bezpečný.

Jako poznámku uvádíme, že dTest propaguje ve svém článku výrobky, které několikanásobně překračují denní doporučenou dávku vitaminu D a jsou nelegální.

Ohodnotit recenzi:

RAKYTNÍČEK multivitaminové želatinky s rakytníkem

Tereza
Tereza
3.1.2021
Ne. Lepší je ovoce nebo celaskon.
  • Nikde se nepíše přesné složení. Kolik je v jedné dávce vitamínu c například.

Ohodnotit recenzi: