Hledat CZ (CZK) Přihlásit Košík 0
Váš košík je prázdný :(

Získejte dopravu zdarma

Nakupte ještě za 1 000 Kč a dopravu máte zdarma!

0 Kč
Doprava zdarma!

Bolí vás v krku? Vyzkoušejte první zdravotnický prostředek FREEANGIN sprej s rakytníkovým olejem

Recenze

Nejlepším důkazem, že vám přinášíme kvalitní a účinné produkty jsou zkušenosti samotných zákazníků, kteří se s námi o své příběhy podělili.

B17 APRICARC s meruňkovým olejem 60 kapslí

fevzi
fevzi
19.2.2019
hello I need B17 vitamin pills Send your turkey bilirmisiniz I'm waiting for my answer thank you very much
  • hello I need B17 vitamin pills Send your turkey bilirmisiniz I'm waiting for my answer thank you very much
  • hello I need B17 vitamin pills Send your turkey bilirmisiniz I'm waiting for my answer thank you very much

Ohodnotit recenzi:

Vitamin D3 400 IU

Veronika
Veronika
16.1.2019
Bez vedlejších účinků oproti jiným např.Vigantol atd. Doporučuji

Ohodnotit recenzi:

RAKYTNÍČEK multivitaminové želatinky s rakytníkem

Michaela M.
Michaela M.
7.1.2019
Doporučuji, jsou vyborné, dětem moc chutnají.

Ohodnotit recenzi:

RAKYTNÍČEK multivitaminové želatinky s rakytníkem

Alena B.
Alena B.
1.1.2019
Ano, doporučuji, přeci není každý den strava tak pestrá, aby tělu dala to, co potřebuje.
  • Všestrannost, vtipně řešeno, chuť

Ohodnotit recenzi:

Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem + DÁREK krokoměr

Ivana
Ivana
21.12.2018
Doporučuji
  • Užívala jsem je celý loňský rok, všichni kolem mě nemocní a já jsem odolala.
  • Nejsou žádné proti.

Ohodnotit recenzi:

MAGNESIUM + vitamin B6 a meduňka

Tereza K.
Tereza K.
2.12.2018

Začala jsem hodně intenzivně cvičit a začaly se objevovat svalové křeče. Ačkoliv je na trhu mraky těchto produktů, sáhla jsem po tomto a neudělala jsem chybu. Křeče ustoupily. Jsem spokojená.

Ohodnotit recenzi:

DIAREGUL

Naděžda M.
Naděžda M.
21.11.2018

Doporučím je to prirozene bez vedlejších účinků. Je snášen velice dobře.

  • Zda se že zabírá. Menší chuť na jídlo. Cítím se lépe. Cukr zatím nevím beru krátce.
  • Nic se mi nelíbilo.

Ohodnotit recenzi:

Shii-take + rhodiola rosea

Renča
Renča
16.11.2018

Dám si jednu kapsli na noc, spí se mi dobře a ráno se budím bez budíku

  • Konečně ráno, vstávám odpočatá a nejsem tak unavená
  • Nic jsem nenašla

Ohodnotit recenzi:

Hericium erinaceus s rakytníkovým olejem

Lenka
Lenka
11.10.2018
Produkt mi dělá dobře na zažívání, a cítím se po něm mnohem lépe psychicky. Užívám společně s hlívou.

Ohodnotit recenzi:

Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem

Lenka, V.
Lenka, V.
27.8.2018

Jak jsem psala výše: prostě hlíva a rakytník funguje.

  • Na podzim 2017 jsem náhodou při koupi léků v lékarně narazila na tento produkt v akci magistra uměla přesvědčit a tak jsem si velké balení koupila. Nikdy neberu léky nijak poctivě, mám s tím problém, kapsle hlívy s rakytníkem jsem si přihazovala do dávkovače na léky na dibetes 2. typu, takže jsem kapsle užívala pravidelně až do jara 2018. Po mnoha letech jsem v zimě 2017/18 neměla ani rýmu! Předtím roky vždy alespoň 2 x za zimu antibiotika. Nejsem nakloněna alternativní léčbě, ale hlívové kapsle mě přesvědčiyl, že to může fungovat. Proto jsem si taky dnes pořídila dvě krabičky DIAREGULU a moc doufám, že tu za čas napíšu podobnou pozitívní recenzi. Držím palce sobě i TEREZII.
  • Nic.

Ohodnotit recenzi: