Hledat CZ (CZK) Přihlásit Košík 0
Váš košík je prázdný :(

Nakupte ještě za 1 000 Kč a dopravu máte zdarma

0 Kč
Doprava zdarma!

Recenze

Nejlepším důkazem, že vám přinášíme kvalitní a účinné produkty jsou zkušenosti samotných zákazníků, kteří se s námi o své příběhy podělili.

Zázvorky želatinky s rakytníkem, zázvorem a vitaminy

Julie T.
Julie T.
23.11.2022
Doporučuji. Nejsou sladké což je výhoda a pálivé tak akorát.
  • Výborný nápad. Náhodou jsem je koupila v lékárně, po vyzkoušení našla váš eshop. Doufám, že je zde budu moci kupovat.

Ohodnotit recenzi:

RAKYTNÍČEK multivitaminové želatinky s rakytníkem

Katka B.
Katka B.
14.11.2022
Tyto multivitamínové bonbónky jsou velice chutné..lehce nakyslé!!!!Lepší jsem zatím neochutnala ..jsou hlavně pro naše dětičky a těm neskutečně chutnají..musím hlídat aby to nesnědli všechno..doporučují!!!!
  • Jeho obrázky a barevnost láká hlavně děti

Ohodnotit recenzi:

Hlíva ústřičná + lactobacily

Andrea M.
Andrea M.
5.11.2022
Hlivu mi doporučila kamarádka,užívám ji 2,5 roku.Problemy s trávením a častý průjem po operaci žlučníku je pryč.Nachlazeni přejdu rychle a bez teplot....vřele doporučuji všem kolem....informace a rada je totiž zdarma a k nezaplacení..

Ohodnotit recenzi:

Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem

Lucie Š.
Lucie Š.
29.10.2022
Mohu všem jen doporučit. Co užíváme, tak ani já ani děti už nejsme nemocní. A když ano, tak to rychle přejde. Opravdu doporučuji všem, funguje to
  • Je to opravdu přírodní doplněk

Ohodnotit recenzi:

Menopauza

Janinka
Janinka
28.10.2022

Návaly horka, migreny i závratě po využívání celého balení odezněly. Děkuji.

  • Účinek, složení, cena

Ohodnotit recenzi:

Zázvorky želatinky s rakytníkem, zázvorem a vitaminy

Vinny
Vinny
11.10.2022
Moc povedené ;doporucuji vyzkoušet
  • Výrazná chuť zázvoru ,výborné a osvěžující
  • Pro děti pálivé

Ohodnotit recenzi:

Hlíva ústřičná + lactobacily

Lůca
Lůca
11.10.2022
Tuto hlívu doporučuji všem kolem, sama ji beru téměř tři roky a díky tomu, že se jedná o přírodní produkt nevadí mi ji brát stále. Dříve jsem trpěla na rýmy a zahlenění a celkové prochladnutí, již několik let se otužuji a beru hlívu a cítím se naprotosto skvěle. Po dlouhé době jsem vynechala téměř měsíc na zkoušku a zase se k ní vrátila, protože je nejlepší!
  • Dodává energii
  • Skvělé trávení
  • Žádné rýmy ani zahlenění jako dříve
  • Nic

Ohodnotit recenzi:

100% Hlíva ústřičná 60 kapslí

Klára
Klára
10.9.2022
Trápila jsem se dlouho s bradavicemi na chodidlech. Zkoušela různé. Nakonec jsem objevila citronovou slupku naloženou do octa (přilepit po určitou dobu na bradavici) a přidala užívání tablet s hlívou :-). Moc děkuji. Bradavice už nemám a je to paráda. Doporučuji jíst s jídlem a začít pozvolna (na začátku na mě měly projímavý účinek)
  • Pomohla mi v boji s bradavicemi na chodidlech

Ohodnotit recenzi:

B17 APRICARC s meruňkovým olejem 180 kapslí

Valtrl
Valtrl
5.9.2022
Cisty na ledvinách zmizely B17 doporučuji.!
  • Cisty na ledvinách zmizely

Ohodnotit recenzi:

RAKYTNÍČEK+ multivitaminové želatinky se zimolezem - KONÍCI

Pavla
Pavla
31.8.2022
Doporučuji, mohlo by se ale snížit množství plastu v obalu. Jinak super.
  • Složení, chuť
  • Zbytečně moc plastového obalu

Ohodnotit recenzi: