Hledat CZ (CZK) Přihlásit Košík 0
Váš košík je prázdný :(

Získejte dopravu zdarma

Nakupte ještě za 1 000 Kč a dopravu máte zdarma!

0 Kč
Doprava zdarma!

Vítejte na našich nových internetových stránkách. V případě, že najdete jakoukoliv chybu nebo máte jakýkoliv návrh na zlepšení, pište na e-mail info@terezia.eu.

Recenze

Nejlepším důkazem, že vám přinášíme kvalitní a účinné produkty jsou zkušenosti samotných zákazníků, kteří se s námi o své příběhy podělili.

Hlíva ústřičná + lactobacily

Leokadia
Leokadia
8.8.2018

Doporucuji mym znamym je skutecne pomocny na zlepseni immunity. 

  • skutecne zlepsuje immunitu a praci streva.
  • Mela jsem rakovinu a chemicke leceni. Uz 4 mesice pouzivam tento doplnek stravy. Je pro mne vynikajici.

Ohodnotit recenzi:

Hericium erinaceus s rakytníkovým olejem

Anonymní
9.7.2018

Přeji krásný den, i když nemám ještě celou dávku produktu hericium erinaceus využívanou, myslím, že mohu s určitostí říci, že se mi ulevilo od žaludku (přestalo i pálení žáhy) a mimo jiné se mi upravila i stolice.

Ohodnotit recenzi:

Hericium erinaceus s rakytníkovým olejem

Anna S.
Anna S.
9.7.2018
Hericium erinaceus s rakytníkovým olejem užívám 3 měsíce na podzim a 3 měsíce na jaře. Výsledkem užívání je pravidelná stolice a lepší trávení. Díky užívání se mé problémy zmírnily.

Ohodnotit recenzi:

Hericium erinaceus s rakytníkovým olejem

Adam N.
Adam N.
9.7.2018

Korálovce (Hericium) jsem nepořizoval na zažívání, ke kterému je nejspíš prioritně určený. Pořídil jsem jej díky tomu, že dokáže zlepšit nervové vzruchy a synapse. Vzhledem k tomu, že mám neurologické onemocnění (rozstroušenou sklerózu) hledám už dlouho pomoc v přírodě. Nedávno mě postihla ataka a já pomoc začal hledat ještě usilovněji, protože klasická léčba kortikoidy mi nestačila a ataka pořádně neustoupila. Narazil jsem právě v různých článcích i zahraničních studiích na Hericium a řekl jsem si, že za zkoušku nic nedám. A právě za tu zkoušku jsem nesmírně vděčný! Za měsíc užívání 2x denně 2 tablety (4 tablety denně) se můj stav zlepšil minimálně o 80%! To je neskutečný výsledek, kterému ani já sám nerozumím. Jediné, co vím, že se cítím s Korálovcem výborně a že mi úspěšně pomáhá v boji. Dokázal toho mnohem víc, než kortikoidy, které jsem dlouhou dobu užíval. A mimochodem zažívání se mi opravdu také zlepšilo. Děkuji moc Terezii za jejich úžasné produkty!

Ohodnotit recenzi:

Čaga + reishi a rakytník

Annamarie
Annamarie
9.7.2018
Dobrý den, před 4 m jsem onemocněla vestibulární neuronitidou (povirovou), špatná primární léčba lékařů zapříčinila trvalé následky. Bojím se jakékoli chřipky, rýma, nachlazení stav zhoršuje. V lékarně mi doporučili Reishi. Začala jsem ji brát v době, kdy se o mne chřipka pokoušela. Beru ji zhruba 3 týdny, vyšší dávky, pozoruji, že se celkově cítím velmi dobře, mám plno energie. Všimla jsem si, že mám hustější a hebčí vlasy, pevné nehty a ustoupily bolesti kloubů prstů u nohou. Váš produkt je nesmírný zázrak. Koupila jsem si i Čagu a je to neskutečná energetická bomba :))). Vůbec jsem ani nedoufala, že mi Vaše produkty pomohou s tolika zdravotními potížemi. Chtěla jsem jen, abych byla odolnější vůči nachlazení. Děkuji za Vaše výjimečné produkty Přeji spoustu tak spokojených klientů, jako jsem já Annamarie

Ohodnotit recenzi:

HEMO PLUS + kyselina listová

Jana S.
Jana S.
9.7.2018
Dobrý den! Hemo Plus už užívám přes 4 měsíce a jsem na tom lépe s dechem. Už za velkých mrazů jsem dobře vyšla kopec k mým rodičům...a nyní jsem na tom i lépe co se týče imunity. Od 2.3. 2012 jsem nebyla nemocná ani více nachlazená....Proti předchozím létům..

Ohodnotit recenzi:

HEMO PLUS + kyselina listová

Táňa M.
Táňa M.
9.7.2018
Vážení, váš přípravek HEMO-PLUS vyřešil mé problémy s chudokrevností, se kterou jsem se potýkala již několik let. Jako dárce krve jsem neustále dostávala železo, které zabíralo jen krátkodobě. Po využívaná 2 balení přípravku Hemo-Plus se moje hodnoty železa upravily a již druhý rok jsou v pořádku. V současné době moje maminka využívá váš přípravek Rakytníkový olej v tobolkách a stav její kůže ( ve věku 83 let ) se výrazně zlepšuje. Proto objednávám další balení .

Ohodnotit recenzi:

HEMO PLUS + kyselina listová

Vilém P.
Vilém P.
9.7.2018
Onemocněl jsem, mám málo červených krvinek - trpím chudokrevností. Dlouho jsem nemohl najít odpovídající přírodní lék. Na podzim r. 2012 se mi to podařilo. Sehnal jsem si váš výrobek HEMO-PLUS + kyselina listová s hroznovým vínem +FE+C Vit. Užívám ho od prosince 2012 a výsledky jsou velmi dobré. Při poslední kontrole při laboratorních testech se začíná nemoc hodně zlepšovat. Díky vašemu léku se cítím výborně - a velká výhoda je, že je čistě přírodní, nezatěžuje žaludek.

Ohodnotit recenzi:

HEMO PLUS + kyselina listová

Gabriela V.
Gabriela V.
9.7.2018

Dobrý den, k Vašemu produktu Hemoplus jsem se dostala následovně: na pravidelné gynekologické prohlídce u paní doktorky jsem se dozvěděla, že by bylo dobré při užívání antikoncepce doplňovat do těla kyselinu listovou a vitamíny skupiny B, a to B2, B6 a B12. Tak jsem si zašla do lékárny, abych si zakoupila přípravek, který potřebuji. Paní lékárnice mi poradila B-Komplex, ten bohužel neobsahoval veškeré prvky, které jsem potřebovala. Tak jsem se podívala na Vaše stránky (čas od času kontroluji, co máte nového nebo objednávám rakytníčka pro dceru) a shodou náhod jste zaváděli novinku Hemoplus, který přesně splňoval mé požadavky! Hemoplus již beru zhruba 9měsíců a jsem s ním moc spokojená, cítím se celkově moc dobře a jsem fit!!! Od paní doktorky jsem dostala POCHVALU!!!

Ohodnotit recenzi:

HEMO PLUS + kyselina listová

Ivona
Ivona
9.7.2018
V 82 letech zjistili moji mamince vysokou sedimentaci a nedostatek červených krvinek. Užívala léky a chodila pravidelně na kontroly. Výsledky byly stále špatné. Výrobky firmy TEREZIA COMPANY užívá celá naše rodina. Když se objevil výrobek HEMO PLUS, koupila jsem pro ni 2 měsíční balení. Po využívání se dostavila maminka na kontrolu a výsledky byly překvapující. Vše v normě a další návštěvy na hematologii nejsou nutné.

Ohodnotit recenzi: