Hledat CZ (CZK) Přihlásit Košík 0
Váš košík je prázdný :(

Nakupte ještě za 1 000 Kč a dopravu máte zdarma

0 Kč
Doprava zdarma!

Recenze

Nejlepším důkazem, že vám přinášíme kvalitní a účinné produkty jsou zkušenosti samotných zákazníků, kteří se s námi o své příběhy podělili.

KLOUBY FIT

Dagmar V.
Dagmar V.
7.8.2020
Rozhodně ! Doporučuji !!!
  • Přestaly mě bolet klouby,dokonce i koleno po úrazu !!!Super

Ohodnotit recenzi:

Ostropestřec + Reishi

Alena Š.
Alena Š.
26.6.2020
DOPORUČUJI tento produkt, ať se každý o jeho kladech přesvědčí sám...
  • Objednávám již podruhé, teď jsem si udělala malou pauzu, a následně budu užívat další dva měsíce. Výsledek užívání ‐ celkově se mi upravilo trávení, s tím mám stále potíže a cítím se celkově lépe...
  • Nemám co vytknout ohledně užívání produktu, ale teď mohu zmínit pouze navýšení cen u produktů...což mě překvapilo...

Ohodnotit recenzi:

B15 MEMORY

Vlastimil
Vlastimil
25.6.2020

Nekupujte to

  • Nic
  • Ten produkt je podvod, obsahuje betaglukan, ktery oblbuje makrofagy a v soucasne dobe covidu je proto nebezpecny. navic tato informace je na nem schovana a je uvedena uplne jinde a ruzni prodejci ji neuvadeji vubec, takze toto ja NECHCI, ja se mam rad.

Odpověď TEREZIA

Vážený pane Vlastimile. Výrobek B15 Memory obsahuje prášek houby korálovce ježatého, kurkumy dlouhé, extrakty bakopy drobnolisté, rozchodnice růžové, jinanu dvoulaločného a pivovarské kvasnice. Celkově je tento výrobek koncipován pro podporu paměti a zlepšení kognitivních funkcí a koncentrace. Produkt vlastní certifikát bezpečnosti Státního zdravotního ústavu a není žádným podvodem. Jeho složení a kvalita jsou pravidelně prověřovány. Deklarovaný obsah betaglukanu je řádně uveden na obalu produktu, betaglukan pochází z přítomné houby korálovce – Hericium erinaceus. Jedná se o přirozenou složku hub, nikoli látku přidanou. Tato složka nepředstavuje jakékoli zdravotní riziko pro spotřebitele – naopak jsou aktuálně betaglukany velmi ceněny.

Ohodnotit recenzi:

Hlíva ústřičná + lactobacily

Leona
Leona
24.6.2020
Na základě tohoto mého příběhu začali všichni mí známí a rodina hlívu také užívat a setkávám se u nich jen se samými pozitivními reakcemi týkajících se jejich zdraví. Už teď vím, že ji nikdy nepřestanu užívat.
  • Původně jsem tento produkt začala užívat asi před půl rokem kvůli posílení imunity. Shodou okolností jsem ale ve stejné době řešila s lékaři odstranění poškozené části střeva, kdy mi tři lékaři nezávisle na sobě sdělili, že s poškozenou částí se nedá již nic dělat, než ji odstranit. Z důvodu koronaviru byla ale má operace odložena a mezi tím jsem stále užívala hlívu. Když jsem nyní absolvovala před operací vyšetření na CT, bylo mi sděleno, že se střevo částečně zregenerovalo a operace není nutná. A předepsanými léky, které užívám to není, protože ty jsem užívala jíž několik let před tím.

Ohodnotit recenzi:

Vitamin D3 400 IU

Miroslav M.
Miroslav M.
11.6.2020

Těžko říct.

  • Hezká prezentace, velmi dobře zabaleno
  • Způsobuje říhání, což jsem i takového výrobku nečekal. Konkurenční výrobek doporučuje dávat pod jazyk se vstřebáním v dustině ústní což je daleko praktičtější.

Odpověď TEREZIA

Dobrý den, Miroslave. Vzhledem ke skutečnosti, že produkt TEREZIA Vitamin D3 kapky 400 IU je doporučován v dávkování 1-2 kapky denně, v závislosti na věku, je velmi nepravděpodobné a to i vhledem ke svému složení, že by tento doplněk stravy mohl způsobovat říhání či hromadění plynů při trávení potravy. S největší pravděpodobností je říhání způsobeno jiným příjmem potravy či konzumací sycených nápojů aj. Obecně „říhání“ je projev organismu při příjmu potravy a polykání vzduchu, kdy vzniká v žaludku bublina, která je vypuzena ústy formou říhnutí. S říháním se nejčastěji setkáváme při konzumaci potravy. Především nevhodnými stravovacími návyky ve spěchu a při rychlém hltání, kdy nemáme čas a klid potravu řádně rozkousat. Při říhání často bolí břicho a cítíme se nafouknutí, protože jsme naplněni nejen potravou, ale i plyny, které se při trávení hromadí. Stejný proces se odehrává i při pití sycených a perlivých nápojů. Bublinky se v žaludku hromadí a podněcují únik dalších vzniklých plynů ústy ven. TEREZIA COMPANY

Ohodnotit recenzi:

Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem

Jiří N.
Jiří N.
9.6.2020

Důvodem je, že sušená houbová směs je v léčbě málo účinná, protože buněčná stěna kařdé houby je tvořena chitinem a člověk nemá v naprosté většině (existují pouze jedinci) potřebné enzymy pro trávení chitinu. Proto je celý obsah sušené syrové houby z těla bez užitku vyloučen. A tepelnou úpravou zase zničíte léčivé látky. Proto získání maximálního množství účinných látek z hub = prolomení chitinové bariéry extrakcí horkou vodou a následně další extrakcí v alkoholu. Více zde: https://www.uspesna-lecba.cz/prospesnost-hlivy-ustricne/?utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=%2b%2b+-+Hliva&utm_content=Hliva&utm_term=ucinky+hlivy+ustricne

  • Můžete se mě prosím vyjádřit k textu hodnocení, kde cituji jinou firmu na dodávání kapslí z hlívy ústřičné, vyrobené zcela odlišnou a dle nich tou jedinou správnou metodou pro zachování všech účinných látek na rozdíl od Vaší metody sušení? děkuji

Odpověď TEREZIA

Dobrý den, Jiří, Máte pravdu, chitin je pro člověka prakticky nestravitelný. Chitin patří do skupiny polysacharidů, stejně jako betaglukany a další houbové polysacharidy, kterých je mnoho druhů. Všechny dohromady tvoří základní stavební obal houby (ne však chitin samotný, jak je často mylně uváděno). Poměr jednotlivých polysacharidů je pochopitelně různý druh od druhu. Je pravda, že chitin není (na rozdíl od betaglukanů) stravitelný, i když svou funkci má, protože na sebe dokáže vázat škodlivé látky (např. těžké kovy) a chová se podobně jako vláknina nebo živočišné uhlí. Kromě chitinu se však v houbě nachází mnoho dalších biologicky aktivních látek, které je tělo schopné strávit bez problémů a které mají významné pozitivní účinky pro náš organismus. Jelikož v našich výrobcích používáme celé houby (a ne extrakty), jsou všechny látky, které houby přirozeně obsahují, zachovány. Tisíce spokojených zákazníků nás utvrzuje v tom, že doplňky stravy z hub fungují a pomáhají jim podpořit celkové zdraví. Co se týče tepelné úpravy, my houby sušíme šetrným způsobem a dlouho při nízké teplotě. Tím pádem nedochází k ničení účinných látek. TEREZIA COMPANY

Ohodnotit recenzi:

Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem

Mojmír H.
Mojmír H.
13.5.2020
Ano mohu doporucit zkousel jsem i jine firmy a proste ok
  • Dobra volba pro alergiky a celkovou unavu organismu.
  • Nic

Ohodnotit recenzi:

HEMO PLUS + kyselina listová

Gabčulinda
Gabčulinda
28.4.2020

Podle krevních testů se mi krev mírně zlepšila, takže přípravek určitě koupím znovu a budu ho brát dál. Mám lepší barvu, necítím se tolik unavená a hlavním kladem je, že složení je čistě přírodní. Kapsle nejsou nijak extrémně velké, takže jdou dobře polykat. Výrobek celkově doporučuji :)

  • kapsle se dobře polykají
  • čistě přírodní složení
  • zlepšení krev. testů

Ohodnotit recenzi:

HEMO PLUS + kyselina listová

Kristulka
Kristulka
28.4.2020
HEMO PLUS + kyselina listová je skvělý výrobek. Oceňuji jeho přírodní složení. Doplněk stravy mi prospěl, už nejsem taková bledulka. Mám více energie a nejsem už tak unavená. Kapsle se velice dobře polykaly. HEMO PLUS + kyselinu listovou určitě doporučuji, já rozhodně budu pokračovat v užívání tohoto zázraku.
  • mám více energie

Ohodnotit recenzi:

KLOUBY FIT

Pherenike
Pherenike
28.4.2020
Užívala jsem po operaci kolene ač je mi 26 let , s koleny mam problém už od 15 let . Mohu říct že mi přípravek velice pomohl v hojení . Koleno již nebolí při chůzi, do schodů .Přestalo v něm "vrzat" a dokonce i výplň na kontrole u doktora je znatelně lepší :) I sám doktor konstatoval že přípravek urychlil léčbu , brala jsem jej 2 měsíce a zlepšení se dostavilo již po měsíci , je rozhodně dobré opakovat třeba 3-4 měsíce po sobě pak si dát 2 měsíce pauzu a opakovat :) přípravku nemohu nic vytknout.

Ohodnotit recenzi: